NavMenu

Cinema City najavljuje akciju "Argo" i animirani film "Pet legendi

Izvor: eKapija Srijeda, 21.11.2012. 08:04
Komentari
Podeli

Nakon sjajnog vikenda i početka prikazivanja epske završnice Sumrak sage, Praskozorije 2. dio i dalje puni kino dvorane. Istinski ljubitelji su mogli da uživaju u sjajnoj glumačkoj ekipi i u najgledanoj sagi svih vremena.

U sedmici od 22. novembra naši posjetitelji će uživati u nastavku prikazivanja filma Praskozorije 2. Dio.

Novonastalu obiteljsku sreću Belle i Edwarda ubrzo će pokvariti zli Volturi koji u njihovoj kćeri vide veliku prijetnju. Nakon rođenja njihove kćeri Renesmee, Bella i Edward uživaju u obiteljskoj idili. Bella također upoznaje svoje nove moći te svakim danom sve više uživa u svom novom životu. No, stvari se uskoro zakompliciraju jer Volturi - najjači i najstariji klan vampira - u maloj Renesmee vide veliku prijetnju za svoj opstanak. Cullenovi sada moraju prikupiti što veću pomoć i podršku među ostalim vampirskim klanovima i obiteljima te se pripremiti za odlučujuću ultimativnu bitku koja će njihovoj obitelji donijeti spas, ili totalno uništenje.

Od 22. novembra u Cinema City-u gledajte film Oteta(Stolen). Priča prati Willa Montgomery-a (Nicolas Cage) vrhunskog lopova, koji je završio na izdržavanju osmogodišnje zatvorske kazne i potom želi da promjeni život i ostavi prošlost iza sebe. Međutim, otimaju mu kći i on kreće u opasnu potragu.

Već od 29. novembra u Cinema City pogledajte film Argo. Pod palicom Oskarovaca Ben Afflecka (redatelj) i Georgea Clooneya (producent), odlična glumačka ekipa na velika platna donosi istinitu priču o agentu CIA-e koji predvodi operaciju spašavanja 6 američkih građana iz Irana.

Film donosi napetu borbu za život, fascinantnu priču koja je desetljećima bila nepoznata javnosti.

A za najmlađe Cinema City od 29. novembra nudi sjajnu zabavu sa filmom Pet legendi (Raise of the Guardians) u 3 D-u.

Tvorci filmova Shrek i Kung Fu Panda na velika platna donose epsku avanturu o legendarnim čuvarima dječjih snova. Ove zime sva djeca svijeta vidjet će po prvi puta zajedno svoje čuvare i pridružit će im se u avanturi koju će pamtiti cijeli život!

Karte za ovaj animirani doživljaj možete kupiti na blagajnama Cinema City-a od 26.11.!

Za sve Vaše upite vezano za prikazivanje filma ili neku od usluga možete poslati e mail info@cinemacity.ba ili pozvati broj telefona 033 567 288.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.