NavMenu

U Cinema Cityju od 15. novembra dugoočekivana epska završnica Sumrak sage Praskozorje 2. dio

Izvor: eKapija Srijeda, 14.11.2012. 08:00
Komentari
Podeli

Nakon sjajnog vikenda novi nastavak filma o Jamesu Bondu, "Skyfall", postigao je rekord ove megapopularne filmske franšize zaradivši 88 miliona dolara u američkim kinima. Ako se toj cifri pridoda zarada iz kino dvorana širom svijeta, novi nastavak o agentu 007 do sada je zaradio vrtoglavu sumu od 428,6 miliona dolara.

Osim filma o James Bondu gledatelji su imali priliku da uživaju u filmskim naslovima kao što su horror Sillent Hill: Otkrivenje u 3 D-u, Asterix I Obelix u Britaniji, te Hotel Transilvanija za najmlađe gledatelje te domaci film Djeca.

U sedmici od 15. novembra posjetitelji ovog kina će uživati u dugoočekivanoj epskoj završnici Sumrak sage, Praskozorije 2. dio.

Novonastalu obiteljsku sreću Belle i Edwarda ubrzo će pokvariti zli Volturi koji u njihovoj kćeri vide veliku prijetnju. Nakon rođenja njihove kćeri Renesmee, Bella i Edward uživaju u obiteljskoj idili. Bella također upoznaje svoje nove moći te svakim danom sve više uživa u svom novom životu. No, stvari se uskoro zakompliciraju jer Volturi - najjači i najstariji klan vampira - u maloj Renesmee vide veliku prijetnju za svoj opstanak. Cullenovi sada moraju prikupiti što veću pomoć i podršku među ostalim vampirskim klanovima i obiteljima te se pripremiti za odlučujuću ultimativnu bitku koja će njihovoj obitelji donijeti spas, ili totalno uništenje.

Sarajevska publika moći će uživati u ponoćnoj premijeri prvog i drugog dijela 14.11 na 15.11. u 00:05 sati.

Od 15. novembra u Cinema City-u možete pogledati i film Oteta(Stolen). Priča prati Willa Montgomery-a (Nicolas Cage) vrhunskog lopova, koji je završio na izdržavanju osmogodišnje zatvorske kazne I potom želi da promjeni život i ostavi prošlost iza sebe. Međutim, otimaju mu kći i on kreće u opasnu potragu.

Već od 21. Novembra u Cinema City pogledajte film Argo. Pod palicom Oskarovaca Ben Afflecka (redatelj) i Georgea Clooneya (producent), odlična glumačka ekipa na velika platna donosi istinitu priču o agentu CIA-e koji predvodi operaciju spašavanja 6 američkih građana iz Irana. Film donosi napetu borbu za život, fascinantnu priču koja je desetljećima bila nepoznata javnosti.

U okviru svojih usluga Cinema City nudi usluge proslave rođendana. Za najmlađe posjetitelje proširili su svoju ponudu. Odaberite jedan od njihovih bogatih rođendanskih paketa, Basic, Total i Special i neka slavljenik uživa u najluđoj zabavi u gradu! Sve informacije o sadržajima paketa, kao i cijenama, svi zainteresovani mogu dobiti na broj telefona: 060-309-47-64.

Za sve upite vezano za prikazivanje filma ili neku od usluga iz ponude Cinema City-a možete poslati e mail: info@cinemacity.ba ili pozvati broj telefona 033 567 288.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.