NavMenu

U Cinema Cityju od 08. novembra avanturistička komedija Asterix i Obelix

Izvor: eKapija Srijeda, 07.11.2012. 09:07
Komentari
Podeli

Protekli vikend sarajevska publika imala je priliku da uživa u novom nastavku filma o James Bond-u dok je Cinema City Art house ponudio izvrsnu zabavu uz film Šangaj.

Nova filmska sedmica od 08. novembra, donosi četiri nova naslovu uz koje će se naša publika zabaviti i uživati.

Avanturistička komedija Asteriks i Obeliks u Britaniji ( Astrix and Obelix: God Save Britannia 3 D) donosi zabavu i avanturu.

Godina je 50 prije Krista i Cezar žeđa za novim osvajanjima. Odlučio je osvojiti otok koji leži na samom kraju poznatog svijeta, tu tajanstvenu zemlju poznatu kao Britanija.

Jedno maleno selo odolijeva napadima, ali njegove snage sve su slabije pa Kordelija, britanska kraljica, šalje svog najvjernijeg časnika Antiklimaxa, da potrži pomoć kod Gala.

U tom selu Asterix i Obelix već imaju pune ruke posla. No nažalost, ništa ne ide prema planu...Otkrivenje (Silent Hill) se vraća na filmsko platno, ovoga puta u 3D-u! Dugi niz godina Heather i njen otac bježe od nepoznatih i neshvatljivih sila koje ih prate.

Nakon što joj otac nestane, Heather odlazi u Silent Hill gdje saznaje istinu o sebi. Silent Hill s posebnim 3D efektima, strašniji no ikad!

Za najmlađe posjetitelje u ponudi nova animirana avantura, Hotel Transilvanija (Hotel Transilvania) koja donosi priču o drakulinom raskošnom rezortu s 5 zvjezdica gdje sva čudovišta i njihove obitelji mogu mirno živjeti, slobodni od doticaja s ljudskim svijetom.

No Drakula nije samo Princ tame, nego je i otac. Pokušavajući zaštititi svoju kćerku Mavis, Drakula izmišlja priče o raznim opasnostima kako bi je odvratio od njezinog pustolovnog duha. Kao raj za Mavis, on otvara Hotel Transilvaniju.…

Cinema City Art House je pripremio za ljubitelje filma novu poslasticu . Na repertoar dolazi domaći film Djeca, dobitinik specijalne nagrade žirija na festivalu u Cannesu.

Pogledajte film koji je ovogodišnji kandidat BiH mogućih filmova pobjednika za prestižnu nagradu Oskara.

Već od 15. novembra naši posjetitelji će uživati u dogo očekivanoj epskoj završnici Sumrak sage, Praskozorije 2. dio. Pretprodaja ulaznica za premijeru filma možete kupiti na blagajnama Cinema City-a u specijalnoj ponudi od 12. novembra.

Od 15. novembra u Cinema City možete pogledati i film Oteta(Stolen). Priča prati Willa Montgomery-a (Nicolas Cage) vrhunskog lopova, koji je završio na izdržavanju osmogodišnje zatvorske kazne i potom želi da promjeni život i ostavi prošlost iza sebe. Međutim, otimaju mu kći i on kreće u opasnu potragu.

Sve Vaše upite možete poslati na e-mail: info@ cinemacity.ba.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.