NavMenu

DHL u BiH poziva na učešće u akciji "Solidarnost na djelu"

Izvor: eKapija Četvrtak, 23.09.2010. 16:16
Komentari
Podeli

DHL, vodeća logistička kompanija u svijetu, će u subotu obilježiti DHL Volonterski dan sa 40 uposlenika koji će učestvovati u akciji "Solidarnost na djelu", kao dio globalne inicijative da uzvrate lokalnoj zajednici i da pobude strast za volontiranjem među uposlenima, saopćeno je iz ove kompanije.

DHL volonteri u saradnji sa Crvenim križom Novo Sarajevo i shopping centrima će 25.09. organizovati akciju "Solidarnost na djelu" te ovom prilikom pozivaju sve sugrađane da im se pridruže u ovoj humanoj akciji. DHL-ovi volonteri će animirali kupce 5 shopping centara da doniraju prehrambene namirnice i higijenske potrepštine socijalno ugroženim osobama. Shopping centri koji učestvuju u akciji su: Mercator (Socijalno), Robot (Hrasno i Novo Sarajevo), Konzum (Korea) i Interex (Kolodvorska).

Na kraju dana, prikupljena sredstva DHL će dostaviti u Crveni križ Novo Sarajevo, a koja će biti namijenjena korisnicima kućne njege. Akcija će se realizovala u povodu međunarodnog Dana starijih osoba (01.10.). U ovoj akciji će učestvovali svi DHL uposlenici iz Sarajeva.

Volonteri DHL-a i Crvenog križa vas čekaju u subotu u periodu od 10-16 sati u navedenim shopping centrima.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.