Izvor: eKapija | Petak, 09.03.2018.| 09:31

Krajina klas 15. marta u Banjaluci organizuje Dan sladoleda

Krajina klas, jedna od vodećih regionalnih kompanija u veleprodaji pekarskih i poslastičarskih proizvoda i sirovina, sa ambicijom širenja i na zapadnoevropsko tržište, će 15. marta u prostorijama svog demo centra Kuća slatkih trenutaka organizovati manifestaciju Dan sladoleda.

Moto manifestacije je "Let’s make better Ice cream, Cookies and Pastries with Krajina klas", na kojoj će Krajina klas predstaviti novitete kada su u pitanju sirovine za sladolede, kao i ukuse sladoleda koji će biti trend za 2018. godinu.

Posjetitelji će imati priliku da uživaju u primamljivim i neobičnim ukusima sladoleda. U okviru manifestacije "Dan sladoleda" biće predstavljeno 11 novih ukusa sladoleda, među kojima su Funky Malty, Extra Blonde, Beso Doble, Carrot cake i mnogi drugi.

- Sirovine koje ćemo koristiti su italijanskog proizvođača Mec3, koji je ove godine na sajmu Sigep u Riminiju, predstavio više od 15 novih ukusa sladoleda, među kojima je najveću pažnju izazvao ukus Funky Malty. Kompanija Mec3 je osnovana 1984. godine i nalazi se u Riminiju. Proizvodi i prodaje sastojke za upotrebu u proizvodnji sladoleda, peciva i smrznutih proizvoda od jogurta. Kompanija proizvodi baze, aromatične paste, sokove, arome, smrznute mješavine, prelive, dekoracije, kremaste i smrznute kreme i praline. U sklopu komanije nalazi se i škola koja nudi profesionalne kurseve za proizvodnju sladoleda i peciva - saopšteno je iz Krajina klasa.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.