NavMenu

Sarajevo Holiday Market od 6. decembra do 13. januara 2018. u parku Hastahana

Izvor: eKapija Utorak, 21.11.2017. 11:05
Komentari
Podeli
(Foto: melis/shutterstock.com)
Počele su pripreme za zimski Sarajevo Holiday Market koji se održava u parku Hastahana od 6. decembra do 13. januara 2018. godine u zajedničkoj organizuji Fondacije Sarajevo Navigator i Udruženja građana ZUP (Zona unaprijeđenog poslovanja).

Kako je saopšteno na sajtu Opštine Centar, u toku je postavljanje montažnih kućica i pratećih objekata, u okviru čega će biti postavljeno i klizalište. Opština Centar je i ove godine izdvojila iz budžeta 20.000 KM namijenjenih za besplatno klizanje.

Osnivač Sarajevo Navigatora, Nedim Lipa, je kazao da će i ove godine posjetioce očekivati niz interesantnih sadržaja, među kojima su neke novine, koje prije konferencije za medije i najave otvaranja Marketa, želi da sačuva kao iznenađenje za građane.


- U toku su pripreme na postavci 7. Holiday Marketa. Klizalište koje ćemo postaviti uz podršku Opštine Centar Sarajevo biće otvoreno do 11. februara 2018. godine. Jedan od noviteta će biti i potpuno novo Ciciban igralište čije otvorenje je planirano u okviru Holiday Marketa, a najmlađim sugrađanima će služiti i po završetku ove manifestacije - objasnio je Lipa.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.04.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina

Izgradnja HE Dabar: Radovi u zoni mašinske zgrade, angažovano oko 100 kineskih radnika

Na izgradnji hidroelektrane Dabar, aktivirana su gradilišta u zoni mašinske zgrade, brane Pošćenje, kao i na nasipu Grebak, a na ovom projektu koji izvodi kineska kompanija Gezhouba group (Gezuba grupa) angažovano je oko 100 kineskih radnika, rekao je Srni direktor preduzeća Hidroelektrana Dabar Slaviša Stajić. Stajić je objasnio da je na nasipu Vranjača u toku gradnja pristupnog puta, pa će i to gradilište biti aktivirano u narednih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.