NavMenu

Louis Vuitton proglašen za najuticajniji modni brend 2017.

Izvor: Nezavisne novine Srijeda, 04.10.2017. 15:02
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: fiphoto/shutterstock.com)Ilustracija
Svake godine konsultantska kompanija Interbrand sastavlja rejting najboljih svjetskih brendova. Spisak uključuje i one kompanije koje nadmašuju ostale ne samo u finansijskom smislu, već su bolje od drugih po sposobnosti da privuku pažnju kupaca i stvaraju uzbuđenje u medijima oko svojih novih proizvoda.

Prvo mjesto na rang listi za 2017. godinu pripada liderima i uključuje Apple, Google i Microsoft, a lider među modnim brendovima je prestižna modna kuća Louis Vuitton. Ovaj brend je zauzeo 19. mjesto na opštoj listi. Primjećuje se da je ovo mjesto omogućila saradnja modne kuće sa uličnim brendom Supreme.

Na drugom mjestu liste je modna kuća Hermes (32. mjesto), zatim Gucci (51. mjesto), modni brend Burberry je zauzeo 86. mesto, a modna kuća Prada se nalazi na 94. mjestu, prenose Nezavisne pozivajući se na Bazaar.ru.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.