NavMenu

Predstava "Hotel Plaza" premijerno u Narodnom pozorištu Mostar

Izvor: eKapija Petak, 25.03.2016. 09:06
Komentari
Podeli
(Foto: aerogondo2/shutterstock.com)
Večeras će u Narodnom pozorištu Mostar premijerno biti izvedena predstava "Hotel Plaza" Neila Simona, u režiji Admira Glamočaka.

Ansambl je na konferenciji za novinare pozvao publiku da dođe i pogleda predstavu na kojoj su danonoćno radili, a rezultat je, kažu – izvrsna komedija. Neil Simon poznati je američki tekstopisac, dobitnik Pulicerove nagrade za dramski tekst, rekao je redatelj Admir Glamočak koji u predstavi i igra. Ovo je stara komedija, tekst koji je napisan 1964. godine, ali u kojoj se svi možemo prepoznati, rekao je Glamočak.


Uz Jasnu Žalicu i Admira Glamočaka u predstavi igraju glumci Narodnog pozorišta Mostar Maja Zećo, Amela Kreso, Emir Spahić, Ajla Hamzić, Saša Oručević i Emir Sejfić, javio je "Dnevni list".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Finansije

Evo gdje 0,001% najbogatijih ulaže svoj novac

Ultra bogati uz sav novac žive drugačije od ostatka svijeta, pa i njihove strategije ulaganja izgledaju znatno drugačije od portfelja prosječnog investitora. - Iako ne postoji zvaničan prag za ulazak u klub 0,001% najbogatijih, centimilioneri ili pojedinci sa ukupnom neto vrijednošću od preko 100 mil USD dovoljno su bogati da bi bili dio ovog kluba - smatra Kevin Teng, izvršni direktor VRISE Wealth Management Singapura,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.