NavMenu

Završena izgradnja vila u budućem rizortu u Tarčinu - Otvaranje cijelog kompleksa MGallery by Sofitel do kraja 2017. (FOTO)

Izvor: eKapija Petak, 18.08.2017. 14:56
Komentari
Podeli
Izgradnja luksuznog rizorta MGallery by Sofitel u Tarčinu ide planiranom dinamikom. U toku su radovi na hotelu vrijednom 18 mil KM te na vanjskoj infrastrukturi, dok su vile već završene. Otvorenje rizorta očekuje se do kraja 2017. godine, saopćeno je iz MGallery by Sofitel.

Rizort smješten na 85.000 m2 u prirodnoj oazi u Tarčinu kod Sarajeva, nudit će 55 hotelskih soba i devet vila sa baštama, otvoreni bar u borovoj šumi, igralište za djecu, ekskluzivni wellness & fitness centar sa bazenom, sadržaje za rekreaciju i sport na otvorenom, kao i konferencijske kapacitete namijenjene poslovnoj klijenteli.

Anca Cristea, generalna menadžerica MGallery by Sofitel, kaže da će rizort biti unikatan, jer nudi kombinaciju luksuzne hotelske usluge prema najsavremenijim internacionalnim standardima najveće evropske grupacije hotela u Evropi, i zdravog, sadržajnog boravka u prirodi.

- Naš rizort je prirodna oaza koja je tako osmišljena i locirana da može odgovoriti na najrazličitije potrebe naših budućih gostiju. S obzirom na blizinu prijestonice BiH, može biti destinacija za kratke i spontane odmore od stresne svakodnevnice u gradu te poslovne i korporativne skupove. Zavisno od preferencija i potreba, naši gosti će moći birati između smještaja u udobnoj hotelskoj sobi i komfornih, savremeno opremljenih vila. Rizort se nalazi u idiličnom, šumovitom predjelu i nudit će čitav niz zabavnih, rekreativnih i sportskih sadržaja na otvorenom te je idealan izbor i za duže porodične odmore tokom cijele godine, uključujući i zimovanje sa dnevnim izletima u popularne obližnje ski centre - rekla je Cristea.

Dodaje da je u toku okupljanje tima, te da predstoji edukacija osoblja i transfer znanja i standarda brenda MGallery by Sofitel.

MGallery by Sofitel je jedan od luksuznih brendova najveće evropske grupacije AccorHotels, koja je sa svojih 20 hotelskih brendova, 240.000 uposlenih i više od 4.000 hotela zastupljena u 95 zemalja svijeta. Ovaj brend ulazi na tržište BiH posredstvom strateškog partnera i nosioca licence za sve Accor brendove u Istočnoj Evropi Orbis Hotel Group, a investiciju realizira Tarčin International Development Company d.o.o. Sarajevo.



Fotogalerija
Luksuzni rizort MGallery by Sofitel u Tarčinu
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.