NavMenu

Nova dimenzija luksuza u centru Sarajeva - Firma Synergetic gradi stambeno-poslovni objekat Centar Oaza, radovi gotovi u decembru 2017. (FOTO)

Izvor: eKapija Petak, 18.11.2016. 12:14
Komentari
Podeli
Sarajevo će u centru, tačnije u Kemal begovoj ulici, dobiti novu elitnu zgradu. Investitor, firma Synergetic, počela je gradnju u avgustu, a planirano je da svi radovi biti gotovi u decembru 2017, kažu za eKapiju iz te firme.

Stambeno-poslovni objekat Centar Oaza sastoji se od dvije lamele. Na mezaninu, pet etažnih jedinica i mansardi predviđeno je ukupno 50 stanova, od 50 m2 do 150 m2. Stanovi su projektovani tako da budu funkcionalni i praktični, a investitor je opciono ponudio i stanove od više od 150 m2, koji će se projektovati na osnovu interesovanja kupaca.

- Kemal begova je sporedna ulica, ali spaja vrlo značajne tačke centra Sarajeva, i to je ono što je čuva od vreve i buke grada, uprkos tome što ste od iste udaljeni samo nekoliko minuta. Nalazi se u jednom od rijetkih područja centra grada kojem ne manjka zelenih travnatih površina, što ovu lokaciju čini pravom oazom u centru. Konstrukcijom i položajem objekta, ta će se oaza sačuvati - istakli su investitori.

U jednom dijelu prizemlja predviđeni su poslovni prostori, koji su orijentisani prema Kemal begovoj. Pristup garažama ispod nivoa zemlje je, takođe, direktan iz ulice Kemal begova, ograničen elektronskom rampom.

- Unutarnjem dvorištu objekta tj. ulazima u objekat, kao i dodatnim individualnim garažnim i parking mjestima, može se pristupiti isključivo kroz pasaž objekta, što je kontrolisano putem fizičkog obezbjeđenja, te će utapajući elektronski stubovi ograničiti pristup vozilima. Na ovaj način su sigurnost, privatnost i mir stanara zagarantovani.

Dvorište objekta će minimalno biti opterećeno kretanjem vozila, s obzirom na to da se poslovnim prostorima, te ulazu u garaže, pristupa iz ulice Kemal begova.

U budućem "Centru Oaza", kako navode investitori, neće nedostajati potpuna opremljenost i komfor, jer se vodi računa o svim detaljima.


T.B.


Fotogalerija
Stambeno-poslovni objekat Centar Oaza Sarajevo
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.