NavMenu

Raiffeisen banka donirala 5.000 KM Udruženju Betanija iz Viteza

Izvor: eKapija Četvrtak, 31.08.2017. 09:05
Komentari
Podeli
(Foto: Lemon Tree Images/shutterstock.com)
Raiffeisen banka donirala je povodom Kurban Bajrama 5.000 KM Udruženju Betanija iz Viteza koje će novac iskoristiti za dio terapijskog procesa čiji je cilj da doprinese da se korisnici Udruženja osjećaju prihvaćenim i korisnim članovima društva, saopšteno je iz banke.

- Već dugi niz godina umjesto kupovine čestitki povodom praznika, banka usmjerava sredstva u donacije različitim udruženjima čija je zadaća briga o najosjetljivijim segmentima društva - izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.


- Svjesni smo da različita humanitarna udruženja najčešće ovise o dobroj volji pojedinaca i društveno odgovornih kompanija, stoga sam sretan što i naši klijenti, bez kojih ništa od ovoga ne bi bilo moguće, pozitivno reaguju na ovu praksu - dodao je Dobnigg.

Samo u prošloj godini, Raiffeisen banka je povodom vjerskih i novogodišnjih praznika donirala više od 55.000 KM različitim humanitarnim udruženjima.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.