NavMenu

Zalužani dobijaju dječje igralište - Banjalučke firme Exclusive Lingerie i Građenje Đurić donirale 10.000 KM

Izvor: eKapija Subota, 29.07.2017. 08:44
Komentari
Podeli
(Foto: alexkatkov/shutterstock.com)
Najmlađi stanovnici Zalužana uskoro će dobiti novi prostor za igru kod Osnovne škole Jovan Dučić jer su u petak, 28. jula, novi ugovor o donaciji dječjeg igrališta u vrijednosti od 10.000 KM potpisali gradonačelnik Igor Radojičić i direktori kompanija Exclusive Lingerie i Građenje Đurić, saopšteno je na sajtu Grada.

Radojičić je istakao da je politika Gradske uprave da nude donatorima lokacije za igrališta na čitavoj teritoriji grada, te da na području Zalužana ima dosta novih naselja sa puno stambenih objekata i djece, gdje uz komunalne postoje i potrebe za dječjim igralištima.

- Zahvaljujem ovim domaćim kompanijama, koje su odlučile da se priključe velikoj akciji izgradnje dječjih igrališta. Dodatno zadovoljstvo predstavlja i to što je riječ o prigradskom području - naglasio je Radojičić.

Nino Tolimir, direktor kompanije Exclusive Lingerie, rekao je da su ove dvije kompanije prepoznale inicijativu grada i da su je rado podržale.

- Kod škole u Zalužanima već smo napravili fudbalsko igralište, a sada ćemo zajedno sa preduzećem Građenje Đurićizgraditi i novo dječje igralište - kazao je Tolimir.

Ilija Đurić, direktor preduzeća Građenje Đurić, rekao je da bi igralište trebalo biti gotovo za mjesec dana, ali da to najviše zavisi od brzine isporuke opreme i rekvizita.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.