NavMenu

Croatia osiguranje i Krajinapetrol podržali gradnju dječijih igrališta u Banjaluci

Izvor: eKapija Petak, 19.05.2017. 08:54
Komentari
Podeli
(Foto: alexkatkov/shutterstock.com)
Još dvije kompanije, Croatia osiguranje i Krajinapetrol, podržale su akciju izgradnje dječijih igrališta u Banjaluci koju je gradonačelnik Igor Radojičić pokrenuo početkom ove godine.

Radojičić je juče potpisao ugovore o donaciji sa predstavnicima tih firmi, a poziv za učešće u akciji i dalje ostaje otvoren za sve zainteresovane kompanije, saopšteno je na sajtu Grada Banjaluka.

Croatia osiguranje daruje cijelo igralište u naselju u Aleji Svetog Save u vrijednosti od 30.000 KM, a Krajinapetrol daje novčanu donaciju od 5.000 KM, koja ide na račun posebnih namjena i sa kojeg će prikupljena sredstva biti utrošena za igrališta na lokacijama na kojima ne bude zainteresovanih donatora.


Radojičić je naglasio da su do sada u akciji napravljena tri igrališta, te da će uskoro biti potpisani novi ugovori. Dodao je da na području grada ima ukupno 60 lokacija za obnovu postojećih i gradnju novih igrališta.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.