NavMenu

"Konzum" donirao voće Centru za zdravo starenje u Sarajevu

Izvor: eKapija Petak, 08.04.2016. 10:26
Komentari
Podeli
Sveže jabuke i narandže korisnicima Centra za zdravo starenje općine Centar Sarajevo darovao je "Konzum BiH" uz želju da im obogati obroke povodom Svjetskog dana zdravlja. U saradnji s Crvenim krstom ove sarajevske općine darovano je 100 kilograma voća, saopšteno je iz "Konzuma".

- Svjesni važnosti svakodnevnog konzumiranja voća, posebno u trećoj životnoj dobi, rado smo omogućili da korisnici Centra na ovaj način povećaju unos vitamina i minerala koji će dodatno ojačati njihov organizam i dati im potrebnu energiju. S predstavnicima Crvenog krsta općine Centar upriličili smo i edukativno predavanje o pravilnoj prehrani što je još jedan dokaz naše opredijeljenosti da podržimo ovu populaciju - poručila je Zvezdana Stojaković, PR menadžerica "Konzuma BiH".


Predstavnici i korisnici Centra za zdravo starenje iskreno su se obradovali posjeti, a iz "Konzuma BiH" poručili da će i u narednom periodu podržati rad ove institucije koja je izuzetno važna za pripadnike treće životne dobi.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.