NavMenu

Kompanija "m:tel" doniraće dječije igralište opštini Prnjavor

Izvor: Capital Utorak, 05.01.2016. 14:09
Komentari
Podeli
(Foto: alexkatkov/shutterstock.com)
Opština Prnjavor, čiji su građani prošle godine prijavili najviše dobrih djela u okviru akcije "Dobro djelo" kompanije "m:tel", dobiće od ove kompanije dječije igralište.

Prnjavorčani su prijavili 241 dobro djelo, Banjalučani 183, dok je Sarajevo zauzelo treće mjesto sa 61 prijavljenim dobrim djelom.

Ukupno je prošle godine prijavljeno 1.014 dobrih djela u BiH, saopšteno je iz "m:tel"-a.

Načelnik opštine Prnjavor Siniša Gatarić rekao je da ova lokalna zajednica nastoji da podstiče dobra djela i da kod građana budi osjećaj humanosti.

Izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije "m:tel" Đorđe Mišić čestitao je građanima Prnjavora i dodao da je u ovoj akciji pobjednik svaka opština čiji građani svakodnevno pokazuju humanost i dobrotu.


- Kompanija "m:te" zahvaljuje pojedincima, kolektivima i kompanijama iz svih opština u BiH, koji su u toku 2015. godine posvećivali pažnju drugima, pomagali onima kojima je to bilo potrebno, borili se za prave vrijednosti ili jednostavno pokazivali ljubav - navedeno je u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.