NavMenu

Četvrti FMCG Summit Beograd 23. novembra u hotelu Crowne Plaza

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 16.10.2017. 13:27
Komentari
Podeli
FMCG Summit već nekoliko godina predstavlja centralno mjesto okupljanja i najveći godišnji događaj za trgovački sektor u Srbiji, Hrvatskoj, BiH i Makedoniji.

Četvrti FMCG Summit Beograd, koji će i ove godine, tradicionalno, biti održan 23. novembra u beogradskom hotelu Crowne Plaza, ima za cilj da isprati najrelevantnije primjere dobrog i inovativnog poslovanja kompanija u zemlji i regionu i aktuelne trendove, ali i da pruži odličnu priliku za poslovno umrežavanje, ostvarivanje novih i učvršćivanje starih poslovnih kontakata, najavili su iz InStore magazina, organizatora skupa.

Učesnici će imati priliku da saznaju koji izazovi očekuju sektor robe široke potrošnje u budućnosti, da se upoznaju sa analizama i prognozama o stanju na tržištu, kao i sa načinom na koji procesi digitalizacije utiču na industriju.

Više od 15 govornika, među kojima su direktori, partneri i samostalni konsultanti nekih od vodećih kompanija i agencija u zemlji i regionu, podijeliće svoja tržišna iskustva i dati konstruktivne predloge za dalje unapređenje poslovanja, od kojih učesnici mogu imati dugoročnu i održivu ekonomsku korist.

Primjere dobre poslovne prakse i trendove u industriji podijeliće predstavnici trgovačkih lanaca, proizvođača, distributera, agencija za istraživanje tržišta i konsultanti iz Austrije, Slovenije, Hrvatske i Srbije.

Svoje učešće potvrdili su Kventin Roje (Quentin Royer), generalni direktor Delhaize Serbia, Entoni Sošić, generalni direktor Mercator S, Srečko Debelak, senior director AT Kearny Slovenija, Patrik Zupančić, CEO Promo.fill Slovenia, Sandra Melihen, direktor Universe Licensing, Predrag Kurčubić, managing director IPSOS Serbia, Igor Javor, direktor mStart Hrvatska (Agrokor), Ronald Luisser, managing director Focus Austria, Marijana Agić Molnar, direktor Gfk Srbija.


Na završnom panelu, kojim će moderirati Milan Ćulibrk (glavni i odgovorni urednik NIN-a), učešće su do sada potvrdili Peter Jagodić, generalni direktor distributerske kuće Mercata, i Obrad Popović, direktor Domaćeg trgovačkog lanca (DTL).

Organizatori najavljuju posebne pogodnosti za rane prijave do 31. oktobra (popust od 25%), kao i za grupne prijave do početka konferencije.

Kompletan pregled tema i učesnika, kao i informacije o kotizacijama i prijavi možete pronaći na stranici www.fmcg-summit.rs


Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Saobraćaj, Finansije

Jedinstveni TAG uređaj biće vezan za kreditnu karticu

Usklađivanje sistema elektronske naplate putarine na auto-putevima Srpske i Srbije korisnicima usluga znatno će olakšati plaćanje putarine.putarine Omogućiće i rasterećenje saobraćajne mreže i smanjenje gužvi. Upotreba jedinstvenog taga trebala bi da počne početkom turističke sezone, kažu u Autoputevima Srpske. - Funkcionisaće na način da funkcioniše i u Republici Srpskoj i u Srbiji, sa istim tagom će se moći prolaziti i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.