NavMenu

Ambasada Češke u BiH pozvala na prijavu malih lokalnih projekata - Rok za dostavu 29. oktobar

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 18.09.2017. 15:47
Komentari
Podeli
(Foto: Chinnapong/shutterstock.com)
Ambasada Republike Češke u Bosni i Hercegovini objavila je godišnji poziv za podnošenje zahtjeva za male lokalne projekte (MLP) kojim direktno upravlja Ambasada Republike Češke u Sarajevu.

Projekti bi trebalo da budu usmjereni u sektore: Održivi ekonomski rast (obnovljivi izvori energije); Održivo upravljanje prirodnim resursima (sistemi vodosnabdijevanja i kanalizacije) ili Dobro upravljanje i ojačana demokratija. Svi projekti treba da promovišu ravnopravnost polova i poštuju životnu sredinu, saopšteno je na sajtu Ambasade.

Sredstva obezbjeđena od Republike Češke za svaki projekat kreću se između 200.000 CZK (oko 15.000 KM) do maksimalnog limita 500.000 CZK (oko 37.500 KM). Isplata grantova se vrši u konvertibilnim markama, na osnovu iznosa navedenog u obrascu u CZK i prema kursu koji Ambasada koristi prilikom isplate. Prema tome, podnosilac prijave mora uzeti u obzir da se iznos malo razlikuje od iznosa datog u prijavnom formularu.


Sufinansiranje od podnosioca prijave ili drugih izvora je dobrodošlo. Prekomjerne troškove snosi podnosilac prijave. Ukupan iznos ličnih i putnih troškova, eventualno osiguranje, vakcinacija i slično ne smiju prelaziti 25% ukupnog budžeta MLP.

Rok za podnošenje prijedloga u pisanoj i elektronskoj formi je 29. oktobar 2017. godine.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.