Pavlović International bank a.d. Bijeljina


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Pavlović International bank a.d. Bijeljina
ADRESA
Ulica Karađorđeva br. 1, 76300 Bijeljina
Odgovorno lice
Petar Lazić, Generalni direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Tenderi
Pobjede na tenderima
Događaji
Opis djelatnosti
Pavlović International Bank sa sjedištem u Slobomiru, nakon kupovine i pripajanja "Semberske banke" iz Bijeljine, "Privredne banke" Brčko i "Privredne banke" Doboj, čini jednu modernu medunarodnu banku, koja svojom mrežom sa 34 lokacija pokriva veliki deo teritorije Bosne i Hercegovine.

Naši komitetnti ostvaruju prednost u poslovanju putem rasporostranjene mreže expozitura, stručnim osobljem i savremenom opremom za obavljanje svih vrsta bankarskih poslova, značajnim depozitnim potencijalom za kreditiranje profitabilnih biznis programa, efikasnim obavljanjem međunarodnog platnog prometa (SWIFT), E-bankingom, master karticama i pružanje mnogih proizvoda i usluga za druge potrebe.

Sigurnost, tradicija i poverenje su osnova našeg poslovanja. Mi se fokusiramo na Vas, slušajući Vaše pojedinične zahteve i izazove. Naši ljudi imaju iskustvo da procene Vaše potrebe i autoritet da predstave rešenje i donesu odluku brzo i efikasno sa minimum birokratije. Kod Pavlović International Bank Vi ste centar naše pažnje a Vaše solidno finansijsko stanje je naš priroritet.